ALU IN PVC STAVBNO POHIŠTVO

ALU IN PVC PREMIUM BUILDING WINDOWS

DOLGOLETNA TRADICIJA USPEŠNEGA POSLOVANJA

O PODJETJU

Storitve, oblika, kakovost.

Podjetje Aluboma je specializirano za izdelavo stavbnega pohištva, obešenih fasad, zasteklitev, notranjih predelnih sten, vhodnih sistemov in senčil lastne proizvodnje.

Izdelki za vse potrebe

Svojim strankam ponujamo tehnološko najnaprednejše in učinkovite rešitve na področju stavbnega pohištva in integriranih sistemov za arhitekturo. Naši vsestransko uporabni in inovativni izdelki izpolnjujejo vse estetske in funkcionalne zahteve tako sodobne kot klasične arhitekture.

Ekipa strokovnjakov

Naši visoko usposobljeni strokovnjaki dosegajo najboljše rezultate na vseh področjih: od svetovanja, do proizvodnje in vgradnje. Naš sodobno opremljen proizvodni oddelek lahko opravi najrazličnejše obdelave in zagotovi najvišjo kakovost izdelkov.

Osebno svetovanje

Svojim strankam ponujamo pomoč od načrtovanja do dobave končnih izdelkov, popolno in ekskluzivno tehnično podporo, s čimer lahko zagotovimo najučinkovitejše rešitve po meri stranke. Strankam zagotavljamo tudi poprodajno pomoč.

Rešitve “ključ v roke”

Smo dobavitelji rešitev “ključ v roke”, s katerimi lahko uresničimo vaše zamisli in udejanjimo tudi najbolj ambiciozne načrte. Opravimo tudi vsa pripravljalna dela pred vgradnjo tako v kovinske kot v zidane objekte.

Sedež podjetja

Razstavni salon

Prodajni program

REFERENCE

SPOZNAJTE
PROJEKTE IN
NAROČNIKE

SVETOVANJE

OBISK NA
TERENU IN
VAŠEM DOMU

LOKACIJE

OBIŠČITE
RAZSTAVNA
SALONA