Naše prednosti

Lastna proizvodnja

Rešitve “ključ v roke”

Najboljši partnerji

Storitve, oblika, kakovost.

Podjetje z dolgoletno tradicijo uspešnega poslovanja

Podjetje AluBoMa je specializirano za izdelavo stavbnega pohištva, obešenih fasad, zasteklitev, notranjih predelnih sten, vhodnih sistemov in senčil lastne proizvodnje.

Izdelki za vse potrebe

_ Svojim strankam ponujamo tehnološko najnaprednejše in učinkovite rešitve na področju stavbnega pohištva in integriranih sistemov za arhitekturo. Naši vsestransko uporabni in inovativni izdelki izpolnjujejo vse estetske in funkcionalne zahteve tako sodobne kot klasične arhitekture.

Ekipa strokovnjakov

_ Naši visoko usposobljeni strokovnjaki dosegajo najboljše rezultate na vseh področjih: od svetovanja, do proizvodnje in vgradnje. Naš sodobno opremljen proizvodni oddelek lahko opravi najrazličnejše obdelave in zagotovi najvišjo kakovost izdelkov.

Najboljši partnerji

_ Smo zastopniki najbolj poznanih in priznanih proizvajalcev aluminijastih profilov na svetu, tako da lahko zagotovimo najnaprednejše estetske rešitve, odlične učinke ter najboljše razmerje kakovosti in cene.

Osebno svetovanje

_ Svojim strankam ponujamo pomoč od načrtovanja do dobave končnih izdelkov, popolno in ekskluzivno tehnično podporo, s čimer lahko zagotovimo najučinkovitejše rešitve po meri stranke. Strankam zagotavljamo tudi poprodajno pomoč.

Rešitve “ključ v roke”

_ Smo dobavitelji rešitev “ključ v roke”, s katerimi lahko uresničimo vaše zamisli in udejanjimo tudi najbolj ambiciozne načrte. Opravimo tudi vsa pripravljalna dela pred vgradnjo tako v kovinske kot v zidane objekte.

OSEBNO SVETOVANJE
EKIPA STROKOVNJAKOV
IZDELKI ZA VSE POTREBE